012/39.23.10 info@bdj.be

Beste Klant,

Hierbij willen we u enkele richtlijnen meegeven om de volgende weken zonder misverstanden door te komen. Omwille van het feit dat de overheid beslist heeft om maatregelen op te leggen  willen we u dan ook zo goed als mogelijk onze service blijven aanbieden. Zie ook deze link https://www.info-coronavirus.be/nl/.

LAATSTE WIJZIGING : Wij zullen dagelijks ter beschikking zijn, zij het ENKEL OP AFSPRAAK, en dit van 9u-12.30u. Zo kunnen we op deze manier ons steentje bijdragen om deze ziekte in de mate van het mogelijke buiten ons kantoor en uw leefruimte te houden! Andere afspraken zijn mogelijk na telefonisch overleg of via mail naar tongeren.lauw@crelan.be. 

Hebt u een concrete vraag m.b.t. onze bank -en verzekeringsdiensten, weet dan dat wij momenteel een wisselwerking toepassen op kantoor. Om te vermijden dat u een onnodige verplaatsing maakt stellen we dan ook voor dat u eerst even telefonisch contact opneemt, zodat we uw specifieke vraag of probleem op de gepaste manier kunnen beantwoorden.

Omwille van de opgelegde maatregelen door de Overheid worden wij verplicht om u erop te wijzen om bij ieder kantoorbezoek een mondmasker te dragen. We hopen dan ook op ieders medewerking hiervoor en in het uitzonderlijke geval u geen mondmasker zou bijhebben kunnen we dit voorzien. Gezien de beperkte voorraad is het echter niet de bedoeling om iedereen op deze manier verder te helpen. Gebruik de HERBRUIKBARE maskers die u hebt ontvangen. Overige maatregelen (handgels, plexi-wanden) zijn voorzien aan ieder bureau.

Ingeval het niet anders kan, zullen we voor u beschikbaar zijn.

We hopen op uw begrip!

Uw kantoorhouder.