012/39.23.10 info@bdj.be

Beste Klant,

Hierbij willen we u enkele richtlijnen meegeven om de volgende weken zonder misverstanden door te komen. Omwille van het feit dat de overheid beslist heeft om maatregelen op te leggen  willen we u dan ook zo goed als mogelijk onze service blijven aanbieden. Zie ook deze link https://www.info-coronavirus.be/nl/.

LAATSTE WIJZIGING : Wij zullen dagelijks ter beschikking zijn, zij het ENKEL OP AFSPRAAK, en dit van 9u-12u. Zo kunnen we op deze manier ons steentje bijdragen om deze ziekte in de mate van het mogelijke buiten ons kantoor en uw leefruimte te houden!
Hebt u een concrete vraag m.b.t. onze bank -en verzekeringsdiensten, weet dan dat wij momenteel een wisselwerking toepassen op kantoor. Om te vermijden dat u een onnodige verplaatsing maakt stellen we dan ook voor dat u eerst even telefonisch contact opneemt, zodat we uw specifieke vraag of probleem op de gepaste manier kunnen beantwoorden.

LAATSTE WIJZIGING : Wat betreft CASH-VERRICHTINGEN vragen we u om het gezond verstand te laten primeren. We kunnen enkel adviseren om zo veel als mogelijk gebruik te willen maken van uw bankkaart (en) om cash-afhalingen of betalingen in winkels te doen. Wat betreft de OVERSCHRIJVINGEN dienen we u mee te delen dat deze enkele bij klantenbezoek, in de loketruimte in daartoe bestemde doos gedeponeerd dient te worden. Aangezien het virus 24u aanwezig blijft op papier zal deze dan ook pas de dag nadien kunnen uitgevoerd worden. 
Andere afspraken zijn mogelijk na telefonisch overleg of via mail naar tongeren.lauw@crelan.be. 

Ingeval het niet anders kan, zullen we voor u beschikbaar zijn.

We hopen op uw begrip!

Uw kantoorhouder.