012/39.23.10 info@bdj.be

Over ons

Zakenkantoor Dessers en Jackers staat voor een professioneel team dat ernaar streeft een duurzame relatie op te bouwen met zijn bank- en verzekeringscliënten. Wij werken voor u, onze cliënt, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Crelan is onze huisbankier. Als erkend verzekeringsmakelaar kunnen wij op onafhankelijke wijze de markt raadplegen. Centraal hierbij staan de risico’s die u loopt en de wensen die u heeft, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Sinds de oprichting in 1996 streven wij een aantal principes na die wij hoog in het vaandel dragen:

KENNIS                                  ERVARING                              PERSOONLIJK CONTACT

Door de verplichte bijscholingen en seminaries die wij als erkend verzekeringsmakelaar en bankagent dienen te volgen, kunnen wij de garantie bieden dat wij over de nodige KENNIS beschikken om onze cliënt een gepast advies te verstrekken. Wij werken er dagelijks aan om deze doelstelling te blijven realiseren, en dit ondertussen reeds meer dan 20 jaar.

De ERVARING die wij de afgelopen twee decennia hebben opgebouwd, maakt het mede mogelijk om vandaag de gepaste oplossingen te vinden voor onze cliënten. Hetgeen de langetermijnrelatie alleen maar ten goede komt, dit zowel in het engagement naar onze cliënten, naar de verzekeringsmaatschappijen als naar onze huisbankier Crelan.

Het feit dat ons bestaande cliënteel weet bij wie men terecht kan maakt wel degelijk een verschil en is het gevolg van ons PERSOONLIJK CONTACT dat we reeds meer dan 20 jaar samen hebben opgebouwd. Dat sinds 1996 de bankzaken door Jean-Paul behartigd worden en sinds enkele jaren ook door dochter Ilse bewijst ook de kracht van de continuïteit van dit kantoor. Voor wat verzekeringen betreft is Marc van in het begin het aanspreekpunt geweest . U kunt steeds met ons contact opnemen indien u vragen heeft over deze onderwerpen.
Alvast bedankt voor het jarenlange vertrouwen en steeds tot uw dienst.
Jean-Paul, Marc, Ilse

Jean-Paul Jackers

jean-paul.jackers@bdj.be

Zaakvoerder sinds 1996. Staat in voor de dagelijkse werking van het kantoor. 

Marc Dessers

info@bdj.be

Zaakvoerder sinds 1996. Aanspreekpunt voor de verzekeringen. Reeds meer dan 20 jaar ervaring in zowel het dagelijkse verzekeringsbeheer als afhandeling van uw schadedossiers.

Ilse Jackers

ilse.jackers@bdj.be

Bediende sinds 2011. Aanspreekpunt voor de bank, gespecialiseerd in kredieten. Kennis van verzekeringen is haar bijkomende troef.

U bent steeds welkom tijdens de openingsuren of via afspraak.