012/39.23.10 info@bdj.be

Over ons

Zakenkantoor Dessers en Jackers staat voor een professioneel team dat ernaar streeft een duurzame relatie op te bouwen met zijn cliënten. Wij werken voor u, onze cliënt, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Als erkend verzekeringsmakelaar kunnen wij op onafhankelijke wijze de markt raadplegen. Centraal hierbij staan de risico’s die u loopt en de wensen die u heeft, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Sinds de oprichting in 1996 streven wij een aantal principes na die wij hoog in het vaandel dragen:

KENNIS                                  ERVARING                              PERSOONLIJK CONTACT

Door de verplichte bijscholingen en seminaries die wij als erkend verzekeringsmakelaar dienen te volgen, kunnen wij de garantie bieden dat wij over de nodige KENNIS beschikken om u als klant een gepast advies te verstrekken. Wij werken er dagelijks aan om deze doelstelling te blijven realiseren, en dit ondertussen reeds meer dan 25 jaar.

De ERVARING die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd, maakt het mede mogelijk om voor u vandaag de gepaste oplossingen te vinden, hetgeen de langetermijnrelatie alleen maar ten goede komt, dit zowel in het engagement naar onze cliënten als naar de verzekeringsmaatschappijen.

Het feit dat ons bestaande cliënteel weet bij wie men terecht kan maakt wel degelijk een verschil en is het gevolg van ons PERSOONLIJK CONTACT dat we reeds meer dan 25 jaar samen hebben opgebouwd.

U kunt steeds met ons contact opnemen indien u vragen heeft over deze onderwerpen.
Alvast bedankt voor het jarenlange vertrouwen en steeds tot uw dienst.
Jean-Paul, Marc, Ilse

Jean-Paul Jackers

jean-paul.jackers@bdj.be

Zaakvoerder sinds 1996. Staat in voor de dagelijkse werking van het kantoor. 

Marc Dessers

info@bdj.be

Zaakvoerder sinds 1996.

Aanspreekpunt voor de verzekeringen.Reeds meer dan 25 jaar ervaring in zowel het dagelijkse verzekeringsbeheer als afhandeling van uw schadedossiers, of u nu Particulier of Zelfstandig ondernemer bent!

Ilse Jackers

ilse.jackers@bdj.be

Bediende sinds 2011. Na 10 jaren de bankactiviteit te hebben gecombineerd met verzekeringen, kan Ilse zich sinds 2021 volledig concentreren op onze activiteit als verzekeringsmakelaar.

Naast de schadeverzekeringen, kan u bij haar ook terecht voor advies over Levensverzekeringen, Beleggingsverzekeringen en Pensioenopbouw, zowel voor Particulieren als Zelfstandigen

U bent steeds welkom tijdens de openingsuren of via afspraak.